Helaas weer verlies voor de dames van DVO

Zaterdag werd de wedstrijd tegen Next Volley Dordrecht gespeeld. Het was een jong team. In de voorbereiding hadden de teams elkaar al ontmoet en bleef het bij een gelijk spel. Het kon zaterdag dus alle kanten op gaan. Er werd begonnen met de basis, die tijdens de oefenwedstrijd het sterkst was tegen Next Volley.
Next Volley verdedigde sterk en de service druk van de dames van DVO was ook niet was het moest zijn. Isa viel in de eerste set goed in, maar ook zij kon aan het net niet het verschil maken. Ondanks dat de dames goed voor hadden gestaan in de eerste set, werd hij uiteindelijk verloren met 25-23. Een beetje de tendens van de hele wedstrijd. De tweede set werd weer begonnen met dezelfde basis als de eerste set. Verdedigend zaten de dames niet altijd even goed.
Er zaten ook echt wel mooie punten tussen, maar op de cruciale punten was het spel van de dames net wat te slordig. Een vroege dubbele wissel kon niet voorkomen dat ook de tweede set verloren werd met 25-19. De derde set hebben de dames lang voorgestaan. Helaas kon deze voorsprong niet verzilverd worden en boven de 20 lukte collectief niet veel meer. Ook in de vierde set stonden de dames ruim voor. Hoe kan het dat de dames dan ook deze set weer verloren? Over deze vraag gaan de dames zich een goed buigen en gaan ze weer hard trainen voor de bekerwedstrijd van aankomende zaterdag.