Echtpaar Den Broeder 60 jaar getrouwd!

Afgelopen maandag 28 oktober, is het echtpaar Den Broeder 60 jaar getrouwd! De 84-jarige C. den Broeder en zijn 78-jarige echtgenote L.L. den Broeder-van der Stouw wonen in Puttershoek. Dorpswethouder Piet van Leenen bezoekt het jubilerende stel en brengt namens het gemeentebestuur de felicitaties over en overhandigt een bos bloemen.

Hoewel het echtpaar 5 keer in hun leven is verhuisd, was dit altijd binnen een straal van 5 kilometer. Samen startten ze in een woning in Cillaarshoek. Vervolgens woonden ze in Maasdam, Strijen en wederom Maasdam. Hun laatste verhuizing was richting Puttershoek, waar ze nu al enige tijd gelukkig zijn in ’t Huys te Hoecke.

Het stel kreeg 2 dochters. Ze hebben intussen 2 lieve schoonzonen en 6 kleinkinderen. Hij werkte altijd in de landbouw, later als stratenmaker. Zij plukte fruit in boomgaarden, werkte in kassen en verrichtte huishoudelijk werk. Samen doen ze nog steeds vrijwilligerswerk in ‘t Huys te Hoecke.