Strijen verlengt met hoofdsponsor Technische Unie tot 2022

Hoewel de huidige overeenkomst van hoofdsponsor Technische Unie nog doorliep is het bedrijf met v.v. Strijen overeengekomen om het lopende contact open te breken en te verlengen tot 2022. Onderdeel van de nieuwe verbintenis zijn compleet nieuwe tenues voor het 1een 2eelftal, waardoor de Strijense A-selectie het seizoen in het nieuw kan aftrappen.
“Wij waren alontzettend trots dat zo’n groot en gerenommeerd bedrijf zich als hoofdsponsor aan onze vereniging verbond in 2018. “En dat Technische Unie na één seizoen al besluit om de samenwerking te verlengen tot 2022 is een enorme blijk van waardering voor onze vereniging” aldus v.v .Strijen voorzitter Dick de Heus.
Manager Distributiecentrum Angelo Schraauwen is ook blij met de verlenging: “Wij vindende verbinding met de lokale gemeenschap belangrijk. MVO is een speerpunt bij Technische Unie en sponsoring van de grootste lokale sportvereniging past daar uitstekend bij. Binnen de Strijense gemeenschap speelt v.v. Strijen een prominente rol en van oudsher zijn veel medewerkers verbonden aan de vereniging. Daarom zijn we in 2018 met veel plezierhoofdsponsor geworden en verlengen we nu de samenwerking.”