[REPO] Huttenbouw Numansdorp één groot feest!

Van 28 t/m 30 augustus vond het jaarlijkse evenement ‘huttenbouwen’ plaats in Numansdorp. In drie dagen tijd probeerden ruim 300 kinderen een zo’n mooi en origineel mogelijke hut te bouwen. Uiteindelijk werden er twee winnaars getrokken. De onderbouw- en bovenbouwwinnaar

De winnende onderbouwhut heette ‘Speeltijd IKAROZ’. Deze hut is gemaakt door een klein clubje kinderen uit groep 4. Een echte speeltuin, waar de kinderen zich konden uitleven op de glijbaan, schommel, ballenbak en zandbak. Ook hadden de bouwers goed nagedacht over de naam van de hut. IKAROZ, dit zijn de eerste letters van de voornamen van de kinderen. De jury vond dit erg leuk gevonden.

De winnende bovenbouwhut heette ‘Boomer’. Deze hut is gemaakt door jongens van groep 8. Een echt werkende flipperkast. Een goed doordacht idee met goed werkend mechanisme. De jury heeft met een potje flipperen flink wat punten behaald.

Op de laatste dag gingen Marthijs Klein en Charmaine Schmits langs om verslag te doen van deze indrukwekkende creaties.


 

 

  

Links: De winnende boomhut van de onderbouw (Speeltuin IKAROZ)
Rechts: De winnende boomhut van de bovenbouw (Boomer)