Perry Zuidam in de studio

Te gast Perry Zuidam hij is inmiddels een veel gevraagde artiest geworden op verschillende evenementen. Zijn werkgebied is dus ook zeer uitgebreid van Cafe’s, feestzalen tot zorginstellingen maar binnenkort heeft hij weer concerten in het zuidplein theater daar is hij dus niet meer weg te denken, maar vanmiddag is hij hier. Het zou heel leuk zijn als u bij ons langs komt, dus fans jullie zijn uiteraard van harte welkom.

 

 

 

Telefonisch interview met Andries Brink is een 37 jarige zanger uit Harderwijk hij heeft aangegeven een moeilijke tijd achter de rug te hebben en wilde dit graag in zijn nieuwe singel verwerkt zien. We gaan van hem horen of dit gelukt is. Zijn singel heet Eens word alles weer anders.

 

 

Presentatie : Arjanne Kranendonk

Techniek     : Hans Kranendonk

Uitzending zondag 15 september van 13:00 uur – 14:00 uur.