OSV Oud-Beijerland lijdt forse nederlaag tegen Nieuwenhoorn

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland leed dinsdagavond bij Nieuwenhoorn (2E) alweer de tweede nederlaag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Smeets Ferry-formatie van trainer Ramon Hageraats verloor, na een 2-0 ruststand, uiteindelijk met 5-0 van de tweedeklasser. Het team van trainer Ron van den Berg kende tot nu toe een geslaagde voorbereiding en maakte ook vanavond weer een goede indruk. Toch was het OSV dat na een kwartier spelen dicht bij een voorsprong was toen Marco van Daalen alleen op de Nieuwenhoorn-doelman af kon gaan, maar zijn inzet voor de doellijn door een verdediger gekeerd zag worden. Een snel genomen vrije trap rond de middenlijn daarentegen deed de bezoekers in de 25e min. de das om, want uit de voorzet vanaf de rechtervleugel was het Melvin Winterberg, die als enige alert reageerde en de bal van dichtbij hard achter OSV-doelman Tom Kukler wist te schieten:1-0. Dimitri Gomes zag vervolgens in de 36e min. zijn kopbal rakelings naast het OSV-doel eindigen en aan de andere kant was het de Nieuwenhoorn-doelman, die in de 38e min. een harde inzet van Ricardo Danning uit zijn doel wist te boksen. Maar in de 42e min. vergrootte de thuisploeg dan toch de voorsprong. Na aarzelend ingrijpen in de OSV-afweer was het opnieuw Melvin Winterberg, die de teruggetrokken voorzet van Tom Sleeuwenhoek, die even later nog een dot van een kans zou missen, vanaf de rand 16 wist binnen te schieten: 2-0.

Beide teams voerden in de tweede helft de nodige wissels door. Het had zichtbaar invloed op de wedstrijd. De thuisploeg nam meteen het initiatief en sloeg bovendien al snel toe. Een misverstand in de OSV-afweer, schonk Jeffrey Burger de gelegenheid om in de 52e min, van afstand de 3-0 binnen te schieten. Kort hierna was het wederom Melvin Winterberg, die na een scherpe voorzet vanaf de rechterkant profiteerde van een aarzeling in de OSV-defensie en van dichtbij de 4-0 in de korte hoek wist binnen te schieten. OSV kwam in de tweede helft nauwelijks nog in de buurt van het vijandelijke doel. Het team was slordig in de passing, leed veelvuldig balverlies en moest in de 69e min. dan ook toezien hoe Tom Sleeuwenhoek een voorzet vanaf de rechtervleugel bij de tweede paal op simpele wijze, maar snoeihard wist binnen te schieten: 5-0. Dit werd tevens de eindstand.

Zaterdag 14 september a.s. treft OSV op sportpark De Kreek in Nieuw-Beijerland NBSVV als tegenstander voor alweer de derde en laatste bekerwedstrijd in de voorbereiding. Op zaterdag 21 september start de competitie dan met een uitwedstrijd tegen VVOR. Nieuwenhoorn – OSV Oud-Beijerland 5-0 (2-0): 25. Melvin Winterberg 1-0; 42. Melvin Winterberg 2-0; 52. Jeffrey Burger 3-0; 58. Melvin Winterberg 4-0; 69. Tom Sleeuwenhoek 5-0.

OSV Oud-Beijerland: Tom Kukler (46. Serhan Tenekecioglu) –– Loek Visser (46. Bas Koelemeijer), Quinton Burk en Nick van Dijk en Jurriaan Lindhout –– Edinho Piqué (46. Justin de Lange), Thomas Lagerweij, Patrick Korpel en Ricardo Danning (46. Stephan Baaij) –– Marco van Daalen (46. Jan Jaspers) en Kenzo Sanches.