One Republic – Somebody To Love (ITP: week 39)

Deze week is One Republic – Somebody To Love onze ‘In The Picture’-track.

OneRepublic scoorde in het verleden al diverse grote hits, maar de laatste jaren stranden veel tracks roemloos in schoonheid. De nieuwste single is de eerste track van OneRepublic die niet geschreven is door frontman Ryan Tedder. De track komt voort uit het NBC TV Programma “Songland” waar songwriters de kans kregen om een hit te schrijven voor OneRepublic. “Somebody To Love” van schrijver J.T. Roach kwam als beste uit de bus en de band is er van overtuigd dat ze met deze plaat een hit in handen hebben. Wij geven hem een duwtje in de rug wat “Somebody To Love” is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: