MSV’71 veel te sterk voor Piershil

SV Piershil

Piershil heeft ook de derde wedstrijd in het bekertoernooi verloren, deze keer was MSV ’71 uit Maasluis met liefst 13-0 veel te sterk. ,,We wisten dat het moeilijk zou worden, en dat kwam uit. Geen schijn van kans, op alle vlakken was deze kampioenkandidaat de betere”, zo blikte Piershiltrainer Van der Toorn terug op het zeer eenzijdige duel. Met goed en gedisciplineerd spel werd Piershil constant onder druk gezet, reeds na drie minuten wist Christian van der Pol doelman Van der Bijl al te passeren. Toen de prima leidende scheidsrechter Ed Pieterman een einde maakt aan de lijdensweg stond er 13-0 op het scorebord. Van der Pol was de grote man met vijf treffers, de overige goals kwamen op naam van Jack van der Vlugt, Jeremy van Loenen (2), Yildiz Abdurrahman (2), Matthijs Jansen (2) en Rick de Jonge. ,,Dinsdag wacht nog een oefenwedstrijd tegen FIOS, hopelijk van enig gelijk niveau. We gaan testen hoe we zaterdag de competitie tegen Zinkwegse Boys gaan openen”, zo besloot de verliezend trainer.