Lezing ‘Israël na de verkiezingen’

Maandag 23 september zal de directeur van CIDI, mevrouw Hanna Luden, in De Rank op de Dubbelsteynlaan-West nr. 70 te Dordrecht een lezing geven over Israël na de verkiezingen.

Op 17 september gaan de Israëlische kiezers weer naar de stembus, vijf maanden na de verkiezingen van 9 April jl.. In de lezing die een week na deze verkiezingen in Israël plaatsvindt, zal gefocust worden op de campagneperiode en de uitslag van de verkiezingen. Mevrouw Luden zal onder andere spreken over wat zij verwacht dat de mogelijkheden zijn voor het vormen van een nieuwe coalitie.

Hanna Luden is directeur van het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël. Zij is geboren en getogen in Israel waar ze Informatica studeerde aan de Technion in Haifa. Ze woont sinds 1987 in Nederland en heeft verschillende functies in het bedrijfsleven bekleed voordat ze in September 2015 bij CIDI kwam werken. Ook is Luden bestuurslid van de Stichting Jiddisj. Eerder was ze voorzitter van het Genootschap Nederland Israel.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 23 september 2019 in Gebouw De Rank, Dubbelsteynlaan-West 70, Dordrecht. Ruime parkeergelegenheid op het plein voor De Rank. Aanvang 20:00 uur. Inlichtingen: 078 6148510 en http://www.gni-drechtsteden.nl