Keane – Love Too Much (ITP: week 36)

Deze week is Keane – Love Too Much onze ‘In The Picture’-track.

15 jaar geleden maakte de wereld kennis met de Engelse band Keane. Hun debuutalbum “Hopes and Fears” met daarop de hits “Everybody’s Changing”, “This Is The Last Time”, “Somewhere Only We Know”, “Bedshaped” en “Bend & Break” werd een bestseller. De onmiskenbare stem van zanger Tom Chaplin wordt al snel het handelsmerk van de band. Ze brachten tot nu toe 5 studioalbums uit, maar de laatste dateerde alweer van 7 jaar geleden. Tijd voor een nieuw album dus; Op 20 september wordt “Cause And Effect” gelanceerd. Een paar singles werden al uitgebracht als opwarmertje. De nieuwste “Love Too Much” is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: