In The Picture: Louis Tomlinson – Kill My Mind

Deze week is Louis Tomlinson – Kill My Mind onze ‘In The Picture’-track.

In 2010 deed Louis Tomlinson auditie bij X-Factor en op suggestie van jurylid Nicole Scherzinger werd hij samengevoegd met Niall Horan, Liam Pyane, Harry Styles en Zayn Malik om onder de naam One Direction mee te gaan doen in de X-Factor competitie. De mannen kregen 2 weken de tijd om elkaar te leren kennen. Ze haalden uiteindelijk de finale waarin ze derde werden, maar kregen alsnog een platencontract. In een paar jaar tijd zou One Direction uitgroeien tot een zeer populaire boyband. Inmiddels zijn alle heren bezig met een solocarrière en Louis Tomlinson is er in Nederland nog niet in geslaagd om een solohit te scoren. Hij zit in de afrondende fase van zijn debuutalbum wat begin volgend jaar uit moet komen. Hier alvast een voorproefje. Zijn nieuwste single “Kill My Mind” is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: