Eerste ‘Tiny Desk Tribute’ door Steve- en Sander Nijbroek!

In de eerste opnamen van Tiny Desk Tribute voor de Culture Club mochten vader en zoon, Steve en Sander Nijbroek, de spits afbijten met dit miniconcert. Heerlijke singer-songwriter muziek van deze twee gitaristen.

Vanaf heden zullen Culture Club-presentatoren Helma Wagemakers en Norbert Ketting eens per maand een Culture Club-uitzending opnemen vanuit de Vinylgarage in Oud-Beijerland. Op locatie komt iedere keer een andere band/artiest Live spelen in ons ‘Tiny Desk Tribute’. Dit concert zal ook op video opgenomen worden en te zien zijn op ons YouTube-kanaal.

Bekijk hieronder de Tiny Desk Tribute van Steve- en Sander Nijbroek. Zij speelden in deze video de volgende nummers:

1: Love On The Weekend. (John Mayer)
2: Shadow Days. (John Mayer)
3: Whiskey, Whiskey, Whiskey (John Mayer)
4: Let’s Find Out. (Sander Nijbroek)
5: Blackbird. (The Beatles)