Eerste editie Reloading The Nineties succesvol

Op vrijdagavond 13 september vond de eerste editie van Reloading The Nineties plaats. Tijdens deze nazomeravond kwamen zo’n 2500 muziekliefhebbers bijeen voor een avond vol nostalgische hits. Voorheen stonden er altijd Nederlandstalige acts geprogrammeerd op de vooravond van Sunglow, nu stond de vrijdagavond voor het eerst in het teken van nineties & zeroes.T-Spoon beet het spits af en zette direct de toon van de avond. Nog altijd weten ze met Sex On The Beachen No Time 2 Waste overal de voetjes van de vloer te krijgen.
Daarna waren ook Captain Jack en 2 Brothers On The 4thFloor te bewonderen op het recreatieoord aan de Binnenmaas. Ook Happy Hardcore, een populaire muziekstroom uit de jaren 90, was goed vertegenwoordigd. Zo konden bezoekers los op de hits van de Party Animals en was  Paul Elstak aanwezig om zijn Rainbowin the Sky, Love U More en  Life Is Like A Dance aan de bezoekers te laten horen. “De eerste editie is goed en zonnig verlopen, volgend jaar zijn we terug op 11 september 2020!”, aldus de organisatie.