Burendag in Wijk van je Leven

|27 september|

Op vrijdag 27 september is het burendag in Wijk van je Leven. Het wijkcomité heeft hard gewerkt om een gezellige dag te organiseren. Iedereen is welkom om op vrijdag 27 september de burendag mee te vieren op het Zomerplein. Bij slecht weer vinden alle activiteiten binnen plaats.

Het ochtendprogramma (10:00 – 11:45):

Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is de poppenkastvoorstelling ‘Bella in ’t circus’ gepland. Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken. Na de voorstelling worden er poffertjes gebakken en kan iedereen een bordje mee-eten. Ook kunnen kinderen een eierkoek versieren.

Voor de ouderen is er een kennismakingsles stoel-yoga. Deze les zal van 11:00 tot 11:45 door Marjoleine van Ooijen worden gegeven in een rustige ruimte van Zorgwaard. Om deel te nemen kun je je opgeven bij de gastvrouwen van Zorgwaard of door te bellen naar Zorgwaard 078 6763400. In de les kunt je ervaren hoe Yoga helpt om het lichaam soepel te houden, en een indruk krijgen van het weldadig effect op je geestelijk welzijn.

Middagprogramma (14:30 – 16:30u):

Voor kinderen van 4-8 jaar is er een tweede poppenkast voorstelling gepland genaamd ‘Opa Bakkenbaard’. Ook hier is iedereen welkom om te komen kijken. De poppenkastvoorstellingen worden gedaan door Poppenkast Marienepien en duren ongeveer 30 minuten. In de middag worden er opnieuw lekkere poffertjes gebakken en zijn er weer eierkoeken om te versieren. Na de voorstelling zijn er in de middag nog leuke spellen te doen.

Alle feestelijke activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers, de Albert Heijn Puttershoek, Bakkerij de Koning en het Wijkcomité Wijk van je leven. Ook het Oranjefonds stelt geld beschikbaar voor wat nieuwe planten op het Zomerplein.

Voor de organisatie is het fijn om te weten hoeveel poffertjes en eierkoeken er nodig zijn. Dus laat even weten als je komt, iedereen is welkom! Opgeven via de mail: e.donker@welzijnhoekschewaard.nl tot 23 september. Naast de trouwe vrijwilligers is het wijkcommité nog opzoek naar een paar helpende handen. Mocht je zin en tijd hebben laat het dan weten via de mail.