Vandaag drie artiesten in de uitzending

Zondag 25 augustus is Christa Kerdijk de Nederlandse artiest aan Tafel. Christa zong bijna 3 decennia lang in de band van haar vader The Telstars. In 2013 is zij solo gegaan en heeft inmiddels meerder singles uitgebracht. Ook was zij o.a. te zien in het programma Bloed, Zweet en Tranen. Haar laatste single kwam in juli uit en heet “Jij bent wat ik wil”.

Chris Haverman is 1 van de 2 telefonische gasten. Chris heeft een oud liedje uit 1985 van René Froger onder handen genomen en nu uitgebracht als single. Hiermee kwam en lang gekoesterde wens in vervulling. “Ik zie het wel zitten” is op een paar woorden na hetzelfde gebleven.

Jeffrey Lake is de 2e telefonische gast en hij heeft de single “Mijn fantasie” uitgebracht. Jeffrey speelde diverse gastrollen o.a. in GTST en Onderweg naar morgen, ook deed hij mee aan bekende talentenjachten zoals Popstars en Idols. Luister gezellig mee of kom langs in de studio.

 

Uitzending : Zondag 25 augustus van 13.00u tot 14.00u

Presentatie: Arjanne Kranendonk
Techniek: Hans Kranendonk