Twinnie – Social Babies (ITP: week 32)

Deze week is Twinnie – Social Babies onze ‘In The Picture’-track.

Twinnie-Lee Moore is een Engelse singer-songwriter en actrice. Ze is in Engeland met name bekend van de TV soap opera “Hollyoaks”. Sinds 2009 speelde ze in diverse theater-, film- en tv producties. In 2015 lanceerde Twinnie haar eerste single op Soundcloud, “Cool” getiteld. Na wat backingvocals te hebben gedaan bij Justin Timberlake en Pharrell Williams, tekende ze in 2017 een contract bij BMG en sinds die tijd legt ze zich steeds meer toe op een carrière als singer-songwriter. De afgelopen 3 jaar was ze vaste act op het Country to Country event in Londen. Ze werkt aan haar debuutalbum, die in januari 2020 uit moet komen. Als voorloper bracht ze onlangs haar eerste EP uit met daarop de single “Social Babies” en die is deze week ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: