Morgen aan tafel Theo Mezz

Zondag 4 augustus is zanger/entertainer Theo Mezz de Nederlandse Artiest aan Tafel. Theo begon zijn eigen kroeg in 1992 toen hij de kroeg van zijn ouders overnam. Tal van artiesten en bandjes traden op in zijn café en ook was hij zelf regelmatig te horen in z’n eigen kroeg. In 2005 nam hij zijn 1e single op en er zouden er nog veel volgen. Nu is zijn single “Alsof ik gek ben” uitgekomen. Uiteraard praten we over en draaien we deze laatste single maar er komen ook een aantal eerder opgenomen singles aan bod en we praten over zijn loopbaan als zanger.

Naast Theo praten we aan de telefoon met Marco Kimsen. Deze Belgische zanger van het Nederlandstalige lied is al vele jaren bezig, is enorme Elvis fan en heeft een nieuwe single uit die ook in Nederland is uitgebracht “De zon”.

Luister gezellig mee of kom langs aan het Schouteneinde in Puttershoek.

Uitzending : 4 augustus 2019

Presentatie : Arma van Katwijk

Techniek : Kees Aardoom