Michael Schulte – All I Need (ITP: week 35)

Deze week is Michael Schulte – All I Need onze ‘In The Picture’-track.

De Duitse zanger Michael Schulte begon zijn zangcarrière in 2008. Hij publiceerde zijn covers van bekende nummers op YouTube. In 2012 kreeg hij in Duitsland nationale bekendheid toen hij derde werd in ‘The Voice Of Germany’. In 2017 werd bekend dat hij Duitsland zou gaan vertegenwoordigen op het ESF 2018 in Portugal. Met “You Let Me Walk Alone” werd hij uiteindelijk vierde. Die single betekende zijn internationale doorbraak en werd ook in Nederland een behoorlijke hit. Op 25 oktober verschijnt zijn nieuwe studioalbum “Highs & Lows”. Als voorloper de nieuwe single “All I Need” en die is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: