Mevrouw Vos-Vermeer uit Puttershoek mag 105 kaarsjes uitblazen

Op woensdag 28 augustus vierde mevrouw Vos-Vermeer uit Puttershoek haar 105e verjaardag. Ze blijft daarmee de oudste vrouwelijke inwoner van de Hoeksche Waard.

Mevrouw Vos-Vermeer is geboren in Strijen en heeft vanaf haar huwelijk gewoond op Tiengemeten, waar haar man een boerenbedrijf runde. Daar kreeg het echtpaar 3 kinderen, waarvan helaas 1 zoon overleden is. Eind jaren ’60 hebben de kinderen het bedrijf overgenomen en is het echtpaar in Zuid-Beijerland gaan wonen.

Sinds 1972 is mevrouw weduwe, maar alleen is ze allerminst. Inmiddels is het gezin namelijk uitgebreid met 6 kleinkinderen en 9 achterkleinkinderen.

Mevrouw Vos-Vermeer woont sinds 9 jaar in Huys te Hoecke in Puttershoek. Ze is nog erg goed van geest, houdt van schilderen en bloemschikken. Ook geniet ze enorm van de bezoekjes van de kinderen en (achter)kleinkinderen.