In The Picture: End Of The World & Clean Bandit – Lost

Deze week is End Of The World & Clean Bandit – Lost onze ‘In The Picture’-track.

End Of The World is de Engelse vertaling die de J-Pop Supergroep SEKAI NO OWARI gebruikt om internationaal makkelijker voet aan de grond te krijgen. In eigen land krijgt de band met gemak voetbalstadions vol en hebben ze een eigen stripverhaal en een eigen documentaire kanaal op YouTube. Ze werkten al samen met o.a. DNCE en Owl City en nu is het dus de beurt aan Clean Bandit, die we nog wel kennen van o.a. “Rather Be”, “Rockabye”, “Solo” en “Symphony”. Samen toerden ze door Amerika en werd het dus tijd om de samenwerking te bekrachtigen met een single; “Lost” is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: