Hardcore legende Agnostic Front naar Baroeg Rotterdam

Er is geen band die New York hardcore meer belichaamt dan Agnostic Front. Op woensdag 21 augustus is de band te zien in Baroeg Rotterdam. Dit is de enige Nederlandse clubshow tijdens de Europese tournee.

Twee jaar geleden kwam de documentaire ‘The Godfathers Of Hardcore’ uit; een goudeerlijk portret van met name zanger Roger Miret en gitarist Vinnie Stigma, die ondanks hun zeer verschillende karakters sinds 1982 bloedbroeders in hardcore zijn. De film belandde volkomen terecht bovenaan de iTunes-lijst van muziekdocumentaires.

Na 40 jaar ervaring blijft Agnostic Front een aanvoerder van de wereldwijde scene, wat ze keer op keer aantonen met kolkende shows. De band was in 2013 en 2015 ook al in Baroeg te zien.

De voorprogramma’s worden verzocht door de Belgische band Mindwar en de Rotterdamse band The Obnoxious.