BoekStart – voorlezen en knutselen

| 25 sept |

In de maand september organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland de BoekStart workshop voorlezen en knutselen voor kinderen tot 4 jaar. De workshop staat dit keer in het teken van ‘Reis mee!’, het thema van de Kinderboekenweek.

Waar en wanneer?

Kom gezellig luisteren naar het verhaal maak een mooi knutselwerkje in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op woensdagochtend 25 september. Het begint om 10.30 uur en om 11.30 uur is het afgelopen.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

De activiteit is op woensdag 25 september van 10.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en is voor kinderen van 0-4 jaar. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 begeleider. Aanmelden kan via de agenda van de Bibliotheek op www.debhw.nl of bij de balie in de Bibliotheek.