Zanger Alwin aan tafel

|7 juli| Zondag 7 juli a.s. is zanger Alwin de NL artiest aan Tafel. Alwin komt uit Zeeland en is sinds 2000 op de solotour. Treed ook veel op in bekende badplaatsen in Spanje, is op tv geweest in verschillende uitzendingen en staat graag op het podium. Hij heeft de kneepjes van het vak geleerd van De Havenzangers. Naast het zingen is hij ambassadeur van KIKA. Genoeg om over te praten dus en natuurlijk komt ook zijn laatste single “Lekker Ding” aan bod. Naast de gast aan tafel ook 2 telefonische interviews. De 1e met Susanna Veldmeijer over haar laatste single “Al had je alles” en het 2e telefonische gesprek is met Mike van Dijk over zijn single “Jouw liefde lijkt een leugen”. Luister gezellig mee of kom naar de studio in Puttershoek.

Uitzending : zondag 7 juli van 13.00u tot 14.00u

Presentatie : Arma van Katwijk

Techniek : Sven van Arkel