Uw woning verbouwen of aanpassen? Kijk ook naar de toekomst!

Heeft u plannen om te gaan verbouwen in huis of wilt u uw woning op een andere manier aanpassen? Kijk dan meteen naar de mogelijkheden om ook later met plezier in uw eigen huis te blijven wonen. Want vaak kunnen opties nu al zonder al te veel extra kosten worden meegenomen. Dat voorkomt dat u ineens voor hoge uitgaven komt te staan als er onverwachts aanpassingen nodig zijn. Met de campagne ‘Lang leve thuis’ brengt gemeente Hoeksche Waard u alvast op praktische ideeën.

Vraag een gratis woonscan aan

Wilt u weten of uw woning klaar is voor uw toekomstige woonwensen? Via de website www.langlevethuis.info kunt u  een gratis woonscan aanvragen. Een woonconsulent komt dan bij u thuis en kijkt dan samen met u wat er aan uw woning te verbeteren valt. U krijgt dan een gratis en vrijblijvend op maat gemaakt advies. Dat geeft direct inzicht in de (on)mogelijkheden van uw woning.

Meer informatie?

Neem een kijkje op de website www.langlevethuis.info. U kunt ook contact opnemen via e-mail info@langlevethuis.info of telefonisch via 088 – 647 19 20.