Terug naar 1974

In aflevering 36 gaan we terug naar de maanden januari en november van het jaar 1974. Op 1 januari start Radio Mi Amigo met haar uitzendingen vanaf het zendschip de MV Mi Amigo voor de de kust van Scheveningen, het zelfde schip waarvan ook Radio Caroline uitzend. Op 1 november wordt in Nederland een wijziging van de Wegenverkeerswet van kracht, waardoor de politie weggebruikers kan controleren op alcoholgebruik door middel van het blaaspijpje en de bloedproef. De horeca vreest voor haar omzet. In januari 1974 staat Gerard Cox met het nummer ‘ t Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer in de Top 40.De single stond 18 weken in de lijst met als hoogste positie een nummer 1 notering.

 

 

Presentatie : Hans en Arjanne Kranendonk

Techniek     : Hans Kranendonk

Uitzending  : Zondag 28 juli 2019 van 14.00 – 15.00 uur