Schuif aan bij Gonny

| 10 aug en 14 sept|

Voor een lunch van wilde planten en kruiden!
Na een aantal uitverkochte lunches vinden op zaterdag 10 augustus en zaterdag 14 september in de meest eetbare tuin van de Hoeksche Waard de laatste twee (van totaal vijf dit seizoen) lunches van wilde planten en kruiden plaats.

Aan de Blaaksedijk (nummer 249) kan iedereen aanschuiven aan de grote tafel. Maar niet nadat de gastvrouw eerst even een inspirerende rondleiding heeft gegeven door haar tuin. Met veel kennis en trots vertelt ze over de werking en smaak van de vele eetbare planten en kruiden.

Daarna is het tijd voor een proeverij met zelfbereide hapjes. Natuurlijk gaat dat gepaard met een glas frisse vlierbloesemchampagne of zelf geplukte thee.

De lunch/proeverij is van 12:00 tot ca. 15:00. De kosten voor de lunch zijn 25,– per persoon. Aanmelden kan via gonny@schuifaan.nl