Samenloop voor Hoop Hoeksche Waard is een feit!

| 5 en 6 september |

Met een mooie opkomst op de infoavond voor vrijwilligers welke zich gaan inzetten om de Samenloop voor Hoop in 2020 naar de Hoeksche Waard te halen, is het startschot gegeven voor de Samenloop voor Hoop in de Hoeksche Waard welke op 5 en 6 september 2020 op het Recreatieoord Binnenmaas zal gaan plaatsvinden.

Henk Dokter, ex wethouder en Loco burgemeester van Ridderkerk en mede grondlegger van de Roparun in 1990, zal als voorzitter samen met de verschillende commissies ervoor gaan zorgen dat ook dit evenement in de Hoeksche Waard een groots evenement gaat worden.

Na afloop van de presentatie , welke door KWF coördinator Rudi Overmars is gepresenteerd, en wat resulteerde in meer dan voldoende aanmeldingen als vrijwilliger, kon initiatiefneemster Susanne van den Ende vol trots bevestigen dat de Samenloop voor Hoop Hoeksche Waard er nu ook echt gaat komen.

Henk Dokter bevestigde dit nog eens krachtig door te eindigen met “we gaan het doen, en we gaan er met elkaar een geweldig evenement van maken!”

Samenloop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.

Binnenkort zal er een eigen website gelanceerd worden, waar alle info over de Samenloop in de Hoeksche Waard te vinden is, en waarop de links staan om teams aan te melden. Voor meer info: www.samenloopvoorhoop.nl