RTV Rijnmond trekt door de Hoeksche Waard tijdens de Zomertoer

RTV Rijnmond trekt de komende weken door de regio Rijnmond tijdens de RTV Rijnmond Zomertoer. Tijdens de toer wordt elke week een ander deel van de regio Rijnmond uitgelicht. Hierbij komen leuke, verrassende, zomerse en bijzondere verhalen uit onze mooie en veelzijdige regio naar voren.

De Zomertoer Kick Off is maandag 15 juli, als de verslaggevers van RTV Rijnmond de hele week te vinden zijn in de Hoeksche Waard. Erik Lemmers is vanaf maandag iedere dag tussen 10:00 uur en 13:00 uur live te horen op Radio Rijnmond vanaf een locatie uit het Zomertoergebied. Daarnaast belicht verslaggever Marcia Tap in elk gebied een bijzonder historisch verhaal. Weerman Ed Aldus zal één keer per week zijn weertempel verlaten en ergens in de Zomertoer-omgeving aan het werk gaan. In de eerste week is hij te vinden op een paardenmelkerij in de Hoeksche Waard. Ook Radio Hoeksche Waard schenkt aandacht aan deze Hoeksche  Waardse uitzendingen en zendt diverse interviews uit in het programma HWLive Actueel.

Beleef het mee met Rijnmond
De presentatoren en verslaggevers van RTV Rijnmond zijn elke week op een andere plek in de regio. Je vindt ons de komende weken hier:

Week 29 – 15-7 t/m 19-7        Hoeksche Waard
Week 30 – 22-7 t/m 26-7        Drechtsteden & Alblasserwaard
Week 31 – 29-7 t/m 2-8          Randje Rotterdam
Week 32 – 5-8 t/m 9-8            Voorne-Putten
Week 33 – 12-8 t/m 16-8        Goeree-Overflakkee
Week 34 – 19-8 t/m 23-8        Hoek van Holland

Niets missen?
Niets missen van de RTV Rijnmond Zomertoer? Volg het vanaf 15 juli elke dag van 9:00 uur tot 19:00 uur op Radio Rijnmond en vanaf 17:00 uur in de nieuwsuitzendingen op TV Rijnmond. Daarnaast is alles over de Zomertoer te volgen via rijnmond.nl/zomertoer, de RTV Rijnmond-App en alle social mediakanalen van RTV Rijnmond.