Paniek op de Boerderij met Clown Jopie & Tante Angelique

| 2 november |

Op zaterdag 02 november 2019 vindt alweer de éénentwintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek plaats.
Met de show “Paniek op de Boerderij” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd. Speciale gasten dit jaar zijn Fien en Teun, bekend van RTL Telekids en van themapark de Avonturenboerdij Molenwaard.  Maar ook Piet de Kanariepiet en de Knuffels zullen weer van de partij zijn. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij op de boerderij.
De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijke kinderduo van Nederland.

Fien en Teun komen meefeesten
Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Paniek op de Boerderij” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met een verrassing speciaal voor de Fanclubdag.
Het bekendste Boertje en Boerinnetje van Nederland komen meefeesten. Fien en Teun zijn met hun vriendjes dagelijks te zien bij RTL Telekids en in het hoogseizoen op Avonturenboerderij Molenwaard. Net als Clown Jopie & Tante Angelique zijn Fien en Teun gek op groente en fruit.

De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.
Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 10,50 per stuk.
Je betaalt € 12,95 per persoon op zaterdag 3 november  aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Voorverkoopadressen:
’s Gravendeel: Paulus Frites Paleis
Oud-Beijerland : Tabak & Gifts De Man
Heinenoord: JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk
Puttershoek: Boekhandel Houtman en Alcazar Events
Strijen: Het Plein
Internet: Clown Jopie Shop
Nieuw-Beijerland: Bloemen bij Marlous