Juf Nelleke met pensioen

Na 23 jaar op CBS de Kriekenhof in Oud-Beijerland gewerkt te hebben en daarvoor ook altijd werkzaam te zijn geweest in het onderwijs gaat juf Nelleke volgende week, aan het einde van het schooljaar, met pensioen.
Om dit te vieren waren er deze week allerlei leuke activiteiten. Woensdag ging juf Nelleke met het team uit eten bij El Flaco, de voormalige Bijlschool waar zij ook les gegeven heeft. Dit maakte het etentje extra bijzonder.
Vrijdag 12 juli verzamelde de hele school in de crea voor een Kriek Talentenshow. Kinderen van alle groepen traden op met een liedje, een toneelstukje, een dansje of een gedichtje. Juf Nelleke mocht sterren geven. Daarna kwam er een ijskarretje van de Gebo het plein oprijden om de kinderen te trakteren op een ijsje. Aan het einde van de ochtend zongen de kinderen juf Nelleke toe. Het was een geslaagde ochtend!
Na volgende week mag juf Nelleke extra veel gaan genieten van haar vrije tijd en alle lieve mensen om haar heen. De kinderen gaan haar zeker missen want er is een ding wat altijd bovenaan stond en staat bij deze juf en dat is het kind zelf, daar draait het onderwijs om!