In The Picture: Ed Sheeran – BLOW

Deze week is Ed Sheeran – BLOW onze ‘In The Picture’-track.

Ed Sheeran wordt gezien als één van de bekendste singer-songwriters van dit moment. Deze Britse artiest begon op 20 jarige leeftijd met het (professioneel) maken van muziek, nadat hij uit de tijd kwam waarin hij dakloos was. Nu, 8 jaar later, is hij een wereldster. Al zijn studioalbums en uitgebrachte singles zijn grote successen geworden en hij heeft in die tijd al meerdere records verbroken en muziekwetten herschreven. Ed Sheeran is eigenlijk een solo-artiest, maar zo nu en dan brengt hij een album uit waarin hij samenwerkt met zeer diverse artiesten. Zo’n album is afgelopen vrijdag uitgebracht. Daarvan zijn ter promotie twee singles uitgebracht. Eén ervan is ‘Best Part Of Me’ samen met de Amerikaanse singer-songwriter YEBBA een de andere track is ‘BLOW’, een te gekke samenwerking met Bruno Mars en Chris Stapleton. Deze track is geproduceerd door Bruno Mars en het is iets geheel anders dan je van Ed Sheeran zou verwachten. Ed, Bruno en Chris hadden veel plezier tijdens het opnemen van deze track en de vonken vliegen er dan ook vanaf. Vandaar dat ‘BLOW’ deze week ITP is bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: