Emily & The Young Ones lanceren videoclip in de oude Posthoorn

De Puttershoekse band ‘Emily & The Young Ones’ heeft op zaterdag 6 juli jl. de videoclip van ‘Screaming Walls’ gepubliceerd. Deze clip werd in het geheel opgenomen in het vervallen partycentrum ‘De Posthoorn’ in Puttershoek.

In de jaren 70 diende de Posthoorn als uitgaans- en bowlingscentrum, maar sinds 10 jaar staat het pand leeg en verandert het langzaamaan in een grotere ruïne. De band ‘Emily & The Young Ones’, bestaande uit Jeroen Snaaijer, Jeroen van der Vlis, Erik Hoek & Bjorn van der Meijden, wilden deze vervallen glorie nog één keer tot leven wekken.

In het voorjaar waren zij bij de Culture Club te gast. Toen hintte ze al op de komst van deze speciale video. “Het is onze eerste videoclip, maar het wordt wel een hele bijzondere waar wij nog niets over mogen zeggen”, aldus Jeroen Snaaijer tijdens het interview. Een maand na het interview kwam het nieuws dat deze opgenomen zou worden in de oude Posthoorn en inmiddels staat de video online. “Nu is het eindresultaat er en kunnen mensen dus écht even binnen kijken.”, vertelt gitarist Jeroen van der Vlis. “Wij krijgen er al erg veel reacties op omdat veel mensen er mooie herinneringen aan hebben.”

Emily & The Young Ones is oorspronkelijk opgericht in 2012 als coverband. Vorig jaar hebben zij hun debuut EP ‘Island Life’ uitgebracht met eigen nummers die gerelateerd zijn aan de Hoeksche Waard. Op zaterdag 21 september zijn zij live te bewonderen op het festival Heinenoord Live.

 

Bekijk hieronder de videoclip van ‘Screaming Walls’