Eerste terugblik op het Bram Roza Festival en Dancing Wise!

Het barst van de culturele activiteiten in de Hoeksche Waard. We blikken terug op een prachtig Bram Roza Festival met prachtige gasten en evenementen. Die begonnen met de UITmarkt op het Gors. Michon sprak met Miranda Lubeek-van Dijk over het prachtige verhaal dat zij daar vertelde en over de cursussen die er in het nieuwe seizoen aankomen. Ook sprak ze met Marieke de Vries en Bart-Jan van der Linden van Muziekschool Hoeksche Waard over de ontwikkelingen van de stichting en de muzieklessen op school.
In de studio zijn te gast Ingeborg van Weissenbruch en Desiree Lips van Dancing Wise. Zij vertellen over de dansschool, de nieuwe lessen, de zomercursussen… en Ingeborg vertelt ook over haar veelzijdige werk als dansdocente en choreograaf. Kortom, weer volop cultureel nieuws in De Culture Club op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 op uw Omroep Hoeksche Waard.

Presentatie : Michon Sprengers
Techniek : Marthijs Klein