Echtpaar Verhoef uit ’s-Gravendeel 65 jaar getrouwd

Op 30 juni 1954 stapten de toen 20-jarige Arie Verhoef en Jo Verhoef-Monster in Maasdam in het huwelijksbootje. Vandaag, 65 jaar en een dag later, ging burgemeester Govert Veldhuijzen in ’s-Gravendeel bij het echtpaar op bezoek om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

Meneer Verhoef werd geboren in de Mookhoek en zijn vrouw in Cillaarshoek. Na hun huwelijk ging het echtpaar in Cillaarshoek wonen. Zij kregen 2 kinderen. Intussen is hun familie uitgebreid met 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen waar ze volop van genieten. Meneer Verhoef is begonnen in de bouw en is later bij de Buitendienst van de voormalige gemeente ’s-Gravendeel gaan werken. Beide echtelieden zijn redelijk gezond en wonen gelukkig nog zelfstandig.