Echtpaar Bos uit Strijen 60 jaar getrouwd

Dinsdag 2 juli was het 60 jaar geleden dat meneer T. Bos (Teun) met zijn echtgenote mevrouw R. Bos (Rie) in het huwelijksbootje stapte. Om stil te staan bij deze bijzondere mijlmaal, bezocht locoburgemeester Joanne Blaak het echtpaar met een mooie bos bloemen en bracht namens het gemeentebestuur de felicitaties over.

Meneer en mevrouw Bos zijn beiden geboren in Cillaarshoek, waar zij geruime tijd hebben gewoond en ook samen een boerenbedrijf hadden. Inmiddels woont het echtpaar al ruim 14 jaar met veel plezier in Strijen. Het echtpaar is nog in redelijk goede gezondheid. Mevrouw tuiniert graag. Dat is goed te zien aan hun mooie tuin vol bloeiende planten. Meneer is heel goed op de hoogte van het nieuws, leest de krant en houdt van puzzelen.

Het echtpaar heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen.