De Culture Club staat ook dit jaar met eigen plekje op de UITmarkt

Aanstaande zaterdag, 6 juli, opent het Bram Roza Festival met de tweede Hoeksche Waardse UITmarkt. Het programma ‘De Culture Club’ van Radio Hoeksche Waard heeft ook dit jaar weer een plekje op ‘t Gors in Nieuw-Beijerland.

Sinds vorig jaar wordt het kunst- en cultuur festival ‘Bram Roza’ geopend middels een UITmarkt. Hier presenteren verenigingen, kunstenaars en muzikanten zich door middel van bijzondere optredens en presentaties op het toneel van ’t Hoge Huis of in gezellige marktkraampjes. De Culture Club zal zijn kraam delen met ‘Bij Beijers Binnen’, de organisatie van de huiskamerconcerten door Michon Sprengers & Helma Wagemakers. Ook presentatrice, tevens kunstenares, Ankie Winkelman zal aanwezig zijn bij haar eigen kraam.

Het festival vindt dit jaar niet meer plaats ná de zomervakantie, maar vòòr de zomervakantie, van 6 juli t/m 12 juli. Naast de UITmarkt is op het terrein ook Live muziek,  ‘Kunst op ‘t Gors’ en ‘Buitenkunst’ door het Wellantcollege Klaaswaal, gebaseerd op het thema “Hoeksche Waarden, met een Kabeljauwse Twist”. Bovendien biedt het Bram Roza Festival een Camerettenavond, literatuur met o.a. Jan Terlouw en de ‘Avond van de Poëzie’ met o.a. Levi Weemoed. Kaarten zijn te verkrijgen via de officiële website.

Aanstaande dinsdag staat Culture Club-uitzending in het teken van het Bram Roza Festival. In die uitzending gaan we onder andere praten met de organisatie. Tijdens het Bram Roza Festival zullen er door de presentatrices van de Culture Club diverse interviews en lezingen opgenomen worden. Deze zullen worden uitgezonden in onze extra lange uitzending op 6 augustus.