Aflevering 35 “Het Radio Hitarchief”

In aflevering 35 van “Het Radio Hitarchief “ nemen wij u mee terug naar de maanden februari en juli 1966. Op 3  februari  was de eerste geslaagde “zachte” landing op de maan, door het onbemande Russische ruimtevaartuig Loena 9. Landingsplaats is de Oceaan der Stormen. Op dertig juli van dit jaar wint Engeland voor eigen publiek de wereldtitel door West-Duitsland na verlenging met 4-2 te verslaan in de finale van het WK voetbal. In februari dit jaar stond Willeke Alberti met het nummer Morgen Ben Ik De Bruid in de top 40. Het nummer stond 8 weken in de lijst met als hoogste positie een nummer 17 notering.

Presentatie         : Hans en Arjanne Kranendonk

Techniek            : Hans Kranendonk

Uitzending          : Zondag 21 juli 2019 van 14.00 – 15.00 uur