Aangepaste openingstijden Speelnatuur Tiengemeten

Margheritahoeve, Natuurspeelterrein, Tiengemeten, Zuidhollandse eilanden, Zuid-Holland, Nederland, Europa

| 6 juli-1 sept |

Natuurspeeltuin bijna dagelijks geopend tijdens zomervakantie

In het zuiden start de zomervakantie op zaterdag 6 juli. Voor Natuurmonumenten opTiengemeten een goede reden om de openingstijden van OERRR Speelnatuur aan te passen.

Vanaf zaterdag 6 juli t/m zondag 1 september is Speelnatuur op het natuureiland bijna dagelijks geopend van 10.15-16.45 uur. Alleen op maandag is het gesloten voor onderhoud en zijn ook de andere faciliteiten op het eiland gesloten.

Kinderen kunnen uit hun dak in Speelnatuur van OERRR. In 4,5 hectare natuurterrein kunnen ze naar hartenlust ravotten, vlotten of hutten bouwen en vies worden. De modderglijbaan is vaak favoriet. Voor de kleintjes is er veilig Ukkie-eiland. Ouders houden hebben hier makkelijk overzicht, terwijl de peuters en kleuters spetteren of waden door het ploeterbeekje. Doordat je met de pont over vaart, is het een echt dagje uit voor iedereen. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij het vertrekpunt van de pont (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland). De pont vertrekt ieder heel uur vanaf vaste wal.