Versterkingen voor SSS Vrouwen

De Damestak van SSS krijgt voor het nieuwe seizoen een aantal versterkingen. Daarnaast is de technische commissie druk bezig om het derde elftal weer op te zetten. Dit team zal bestaan uit “oud”-SSS speelsters.

Versterkingen:

De selecties van SSS VR1 en VR2 krijgen een viertal versterkingen voor het nieuwe seizoen. Verdedigster Dilek Emir komt over van AGE-GKK. Middenveldster Maartje Huibrechtse komt over van FIOS. Van Bavel komt verdedigster Guusje Raaijmakers. En voorhoedespeelster Brigitte van Herk wordt net als bij Barendrecht herenigt met VR2-trainer Jan Nuts.

Hoofdtrainer Jamel Rikkers en tweede elftal trainers Jan Nuts en Sander Veldhoen zien de selecties voor het nieuwe seizoen steeds meer vorm krijgen!

SSS VR1 zal volgend seizoen in de Topklasse nog meer bovenin mee willen doen. SSS VR1 speelt maandag 10 juni nog de finale van de VoetbalRijnmond Cup tegen Fc Maense VR1 bij sv Poortugaal. SSS VR2 speelt momenteel de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Zaterdag 8 juni reist het naar Groningen voor de wedstrijd tegen Knickerbockers VR1. Bij winst speelt SSS VR2 de finale van de nacompetitie tegen AZSV VR1 (die met 0-3 wonnen van Klarenbeek VR1). Ook speelt SSS VR2 woensdag 5 juni de KNVB beker finale tegen FC Maense VR1 bij Spartaan’20.

SSS VR3

Het nieuw te vormen derde elftal zal voor een groot deel gaan bestaan uit “oud”-SSS speelsters, die voorheen in VR1 en/of VR2 hebben gespeeld. Ook dit team krijgt een versterking: Elga de Klerk komt over van Oud-Beijerland.