In The Picture: Jeroen van der Boom – Winnaars

Deze week is Jeroen van der Boom – Winnaars onze ‘In The Picture’-track.

Jeroen van der Boom brak – net als bijvoorbeeld John Williams en Mike Starink – door bij Call TV. Dat was een verzamelnaam voor een aantal TV programma’s waar kijkers konden bellen. Het werd in de jaren 90 uitgezonden door Veronica. De opzet van Call TV werd gezien als kweekvijver voor nieuw TV talent. Vanaf de jaren 80 was Jeroen al actief als amateurzanger. In 2007 brak hij echt door met ‘Jij Bent Zo”, een bewerking van het Spaanse nummer ‘Silencio‘ van David Bisbal. Naast zingen presenteerde Jeroen ook nog diverse TV Programma’s en deed acteerwerk en imitaties. Sinds 2009 is Jeroen ook onderdeel van De Toppers, maar ook solo maakt hij nog steeds platen. Zijn nieuwe single ‘Winnaars’ past prima bij alle helden die zich weer ingezet hebben voor Roparun. Zij zijn allemaal winnaars en daarom is de single van Jeroen van der Boom deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: