Even bijkomen van de Roparun met een uur vol cultuur!

Na een mooi lang Roparunweekend laten wij u weer even bijkomen met een uur vol cultuur! In de studio hebben we deze keer één hoofdgast: Eelse Bies. En dat is niet zonder reden, want we gaan het hebben over Stichting Dok-C. Eelse Bies is naast oprichter ook voorzitter van dit Hoekschewaards platform voor kunst en cultuur en hij vertelt onder andere over waar de stichting voor staat en de betrokkenheid bij het Cultuurbeleidsplan en de Omgevingsvisie. Daarnaast hebben we twee reportages. De eerste gaat over het nieuwe initiatief Kunstrondje Oud-Beijerland en het tweede is een interview naar aanleiding van de opening van S11S, een vintageshop, kunstgalerie en workshopruimte in één. En er is nog meer, maar daarvoor luistert u natuurlijk vanavond tussen 20:00 en 21:00 uur naar De Culture Club!

Presentatie: Michon Sprengers
Techniek: Sem Bakkers