Eerste Hoeksche teams zijn van start

PARIJS - De eerste teams gaan in Parijs van start voor de non-stop estafetteloop naar Rotterdam. In totaal leggen 345 teams de meer dan 500 kilometers vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam af. De opbrengst wordt besteed aan projecten die het leven van kankerpatienten veraangenamen. ANP MARCO DE SWART

In het tweede halfuur (11:30 – 12:00) zijn de eerste teams van start gegaan, waaronder WeMove (team 177), De Blije Beijerlanders (team 191), Stichting ‘Een 2de kans’ (team 300) & Sani-Dump Dordrecht (team 276). Peter Kranendonk en Rob Ouwens doen op locatie verslag.


 

We Move start samen met nog 4 andere teams

 

Peter Kranendonk spreekt met loper Wilco van team 300 (Stichting Een 2e Kans)

 

Peter Kranendonk praat met een deelneemster van team 276 (Sani-dump Dordrecht)