Workshop schrijf een spannend vakantieverhaal

|20 juni| In de Hoeksche Waard zijn duizenden hobby-schrijvers. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om op donderdagavond 20 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Strijen schrijfskills te verwerven en/ of te verbeteren. Het thema is: schrijf een spannend vakantieverhaal.

Het schrijven van een spannend verhaal is een vak apart. Hierbij is het van belang om de juiste schrijftechniek te gebruiken om onder andere spanning te creëren. Je kan hierbij denken aan het werken met cliffhangers, het op het verkeerde been zetten van de lezer en het achterhouden van informatie om dat vervolgens stukje bij beetje vrij te geven.

De workshop wordt gegeven door schrijfcoach Jannie van der Boogaard. Jannie van den Boogaard is redacteur bij o.a. uitgeverij Nimisa Publishing House. In 2012 heeft ze De Schrijverin opgericht om beginnende schrijvers over de drempel van onzekerheid te helpen, omdat ze gelooft dat wij allemaal een bijzonder verhaal in ons hebben.

Schrijf jij graag? Dan is deze avond voor jou! Leg je pen en papier alvast klaar en grijp deze kans. Op donderdag 20 juni in Strijen van 19.30 uur tot 21.30 in het Dorpshuis Streona | Stockholmplein 6 | Stijen. Kosten: € 10 inclusief koffie of thee, leden van de bibliotheek betalen € 8. Graag vooraf aanmelden via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard www.debhw.nl of via activiteiten@debhw.nl