SSS (VR) bouwt aan het nieuwe seizoen.

Na het vertrek van Michel Visser heeft SSS een nieuwe technische commissie aangesteld voor de vrouwen- en meisjesafdeling van SSS. Eerste opdracht was het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer. De nieuwe
hoofdtrainer voor SSS VR1 is de ervaren trainer Jamel Rikkers geworden! Rikkers was eerder trainer van Ter Leede, Buitenveldert en Sporting’70.
Daarnaast heeft Rikkers veel voor de KNVB gedaan. Rikkers tekent een contract voor twee seizoenen. Hierbij is de ambitie met elkaar uitgesproken om te groeien naar de top 3 in Topklasse, het hoogste vrouwelijke amateur niveau van Nederland.

Ook heeft de technische commissie een nieuwe keeperstrainer aangesteld voor het nieuwe seizoen: Dennis Dam.
Dam heeft in de jeugdopleiding van RBC Roosendaal gekeept en later in de hoofdmacht van rksv Halsteren. Keeperstrainingen gaf hij bij NVS. De laatste seizoenen was hij jeugdtrainer bij sc Welberg.

Voor het tweede elftal van SSS is de technische commissie overeengekomen met de huidige staf van SSS VR2. Hoofdtrainer Jan Nuts en assistent-trainer Sander Veldhoen blijven ook komend seizoen. SSS VR2
heeft zich afgelopen weekend definitief veilig gespeeld in de 1e klasse en doet zelfs ook nog mee voor de derde periodetitel. Daarnaast speelt het op 1 juni de finale voor de KNVB districtbeker.

Hiermee is het overgrote deel van de staf de SSS vrouwen voor het nieuwe seizoen ingevuld en kan SSS weer verder bouwen voor de nieuwe seizoenen. Komende periode zal er gekeken worden naar de spelersgroepen. Zowel naar
de huidige selectie en hun ontwikkelingsmogelijkheden als het eventueel aantrekken van nieuwe speelsters.
Ook gaat de technische commissie verder met de invulling van de staf. Zo is SSS nog op zoek naar een sponsor voor SSS VR2 en SSS VR3 (een gezellig damesteam dat uit (oud) SSS speelsters zal gaan bestaan), een
verzorg(st)er en assistent-scheidsrechter. Voor belangstelling en vragen hierover neem contact op met technische commissie: vrouwenafdeling@sssklaaswaal.nl.