Piershil schittert vooral na kampioenswedstrijd

SV Piershil

Piershil 1 mocht figureren op het kampioensfeest van het trotse FC Binnenmaas, na een 4-0 ruststand trokken pas bij 16-0 de kruitdampen op vanaf het feestelijke onderkomen van de groengelen. ,,Even leek het op een normale uitslag te gaan uitlopen vandaag. Maar op een schot van Wouter na hadden we niets in te brengen”, zo blikte Piershil-trainer van der Toorn terug. Bij Binnenmaas wisten zowel Lars Brinkman als Riccardo Wijsbroek een hattrick te produceren, ook good old John Maijers (2 strafschoppen) en doelman Thijs Botterhuis (strafschop) wisten het net te vinden. ,,Eigenlijk had de wedstrijd zonder leiding gespeeld moeten worden. Ik ergerde me aan het gedrag van zowel de scheidsrechter als de leiding van Binnenmaas. Het kwam het niveau van deze kampioenswedstrijd niet ten goede. Maar mijn felicitaties namens onze hele club zijn gemeend, een knappe prestatie en succes in de tweede klasse gewenst!” Had de degradant tijdens de wedstrijd weinig in te brengen, na afloop in het feestgedruis lieten de jonkies zich verdienstelijk gelden. Tot laat in de avond bleef een Piershil-delegatie aanwezig om mee te vieren met het eerste kampioenschap van de ploeg uit Maasdam/Puttershoek.

Zie ook:

Filmpje: Piershil viert titel (video + foto’s)