Mevrouw Reedijk-van der Sijde uit Oud-Beijerland mag 101 kaarsjes uitblazen

Op woensdag 29 mei a.s. hoopt mevrouw Reedijk-van der Sijde uit Oud-Beijerland haar 101e verjaardag te mogen vieren.

Mevrouw Reedijk heeft altijd in de Hoeksche Waard gewoond. Ze is geboren en getogen in Numansdorp maar verhuisde, na haar huwelijk in 1945, samen met haar man naar Zuid-Beijerland. Het echtpaar woonde in eerste instantie in het buitengebied, waar meneer Reedijk op het land werkte. Later verhuisde het echtpaar naar het dorp van Zuid-Beijerland, zodat alles meer binnen handbereik was. In Zuid-Beijerland kregen ze ook hun 3 zonen, waarvan een tweeling. Inmiddels heeft mevrouw Reedijk 5 kleinkinderen en is ze de troste overgrootmoeder van 10 achterkleinkinderen!

In 1998 moest mevrouw Reedijk helaas afscheid nemen van haar echtgenoot. Na het overlijden van haar man heeft mevrouw tot 2013 altijd zelfstandig gewoond. Sinds een val van de trap is dat niet meer mogelijk en moest ze verhuizen naar Zoomhoeck in Oud-Beijerland. Tegenwoordig woont mevrouw in De Rembrandt, eveneens in Oud-Beijerland