Luc van Leeuwen naar SSS

SSS ziet haar selectie komend seizoen versterkt worden met Luc van Leeuwen (Smitshoek).  De makkelijk scorende speler is de derde aanwinst voor de Roodzwarten uit Klaaswaal.

Nieuwe shirtsponsors Vrouwen 2 en 3 gezocht

Voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 is SSS op zoek naar nieuwe shirtsponsors voor Vrouwen 2 en Vrouwen 3. De Vrouwenafdeling heeft een enorme aantrekkingskracht. Speelsters komen vanuit de hele regio om bij
SSS te spelen voor het hoge niveau en de gezellige sfeer binnen onze vereniging. Verkeerschool Zuid-West Nederland was voorgaande seizoenen shirtsponsor van Vrouwen 2 en wij bedanken hen voor de steun in de afgelopen jaren.  Bent of kent u iemand die geïnteresseerd is om één van deze teams te sponsoren? Laat het ons dan weten via
sponsorcommissie@sssklaaswaal.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Leen de Vries of Ton van der Sluis.