Lauren Daigle – You Say (ITP: week 19)

Deze week is Lauren Daigle – You Say onze ‘In The Picture’-track.

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk zet Lauren Daigle ook in Nederland voet aan de grond. De Amerikaanse zangeres maakt platen sinds 2015. Haar derde studioalbum “Look Up Child” kwam vorig najaar uit en de single “You Say” bereikte al snel de Billboard Top 100. Ze won inmiddels al diverse muziekprijzen, waaronder 2 GRAMMY’s voor het album “Look Up Child” en de single “You Say”. 12 mei staat ze in de Melkweg in Amsterdam, en deze week is “You Say” ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: