Gezond natuurwandelen

Vanaf 2 mei elke donderdagochtend Gezond Natuur Wandelen in Strijen.
Wekelijks een uurtje wandelen met andere mensen samen, in een rustig tempo, onder begeleiding van
vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en daarna een kopje koffie of thee, dat is Gezond Natuur Wandelen!
In Puttershoek en Oud-Beijerland zijn al wekelijks wandelingen en in Numansdorp elke eerste zondag van de maand. Vanaf donderdag 2 mei start Gezond Natuur Wandelen ook in Strijen!
Elke donderdagochtend vanaf 10.00 uur staan de vrijwillige begeleiders van Gezond Natuur Wandelen voor u klaar bij AC Het Molenschaer, Boskade 2 in Strijen om met u een mooie wandeling te maken. De wandelingen zijn gratis, alleen de eventuele versnaperingen na afloop zijn voor eigen rekening. Aanmelden voor de wandelingen is niet nodig, u bent van harte welkom. Graag tot ziens!
Lijkt het u fijn om anderen te helpen om (meer) in beweging te komen? Doe dan mee als vrijwillige wandelbegeleider met Gezond Natuur Wandelen. Voor meer info: bel of mail met Bianca den Ouden 06-45653886 of b.denouden@welzijnhoekschewaard.nl of kijk op www.gezondnatuurwandelen.nl