Foto-expositie ‘Lijnen in de Hoeksche Waard’ inde Drie Lelies

| mei en juni |

We realiseren het ons niet zo direct, maar alles om ons heen is opgebouwd uit lijnen. Natuurlijke en kunstmatig gevormde lijnen, maar ook harde en subtiele lijnen en nog veel meer. Wanneer je hier op let, ga je steeds meer lijnen ontdekken.Met het thema ‘Lijnen in de Hoeksche Waard’ exposeert de Werkgroep Natuurfotografie HWL haar negentiende foto-expositie.
Zij hebben hun best gedaan om dit onderwerp zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. Of ze hierin geslaagd zijn, kunt u het beste beoordelen. De foto’s zijn te bekijken in Cultureel Centrum ‘De Drie Lelies’, Narvikstraat 1 in Puttershoek van donderdag 2 mei tot en met zaterdag 29 juni 2019.

Het resultaat is in ieder geval een scala van onderwerpen, die soms niet direct voor de hand liggen. Elke fotograaf heeft haar of zijn eigen visie op dit onderwerp. Zoals restanten van riet met weerspiegeling in de late middagzon. Andere voorbeelden van lijnen zijn de fijne lijntjes van het zaadpluis van een plant, het mooie lijnenpatroon op de vleugels en het lichaam van een Platbuik, rustend op het riet en de verschillende lijnen in een landschap op de Ritselaarsdijk en nog veel meer.
Alle foto’s van de expositie zijn gemaakt door leden van de Werkgroep Natuurfotografie van de Vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL), dat zich al ruim veertig jaar inzet voor behoud, bescherming, beheer en ontwikkeling van natuur en landschap in de Hoeksche Waard.
Meer informatie vindt u op www.hwl.nl.